Simone van Olst wint titel de Leukste Ondernemer

Beeldhouwster Simone van Olst heeft de titel de Leukste Ondernemer van 2015 in handen mogen nemen. Begin november werd Simone genomineerd door haar cursisten. Vervolgens kon er gestemd worden, wat er volop is gebeurd.

Als beeldend kunstenaar ben ik onder andere verbonden aan het Kunstcollectief de Mors. Ook verzorgt ze verschillende cursussen, workshops en organiseert ze evenementen en literaire wandelingen.

Vanaf begin december ging het atelier aan de Kenauweg voor een week dicht voor een verbouwing. Het nieuwe atelier opende na een week en er worden iedere maand al verschillende workshops gehouden. De volledige agenda van het beeldhouw atelier vind je op de website van Simone van Olst.

Op 11 januari aanstaande vindt de feestelijke uitreiking plaats in CORPUS Congress Centre.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×