De oud zanger van Di-Rect geeft een studentenkamerconcert tijdens Stukafest Leiden. (Foto: PR).

Tim Akkerman toegevoegd aan programma Stukafest

Tim Akkerman, vroeger bekend als zanger van Di-Rect, is de laatste grote naam die wordt toegevoegd aan het programma van Stukafest Leiden. Eerder werden onder andere de band Sue The Night en schrijver Arthur Japin bekend voor het studentenkamer festival. Het culturele festival dat zich volledig in studentenwoningen afspeelt, wordt op 25 februari voor achtste keer gehouden in Leiden.

De kaartverkoop is gisteren van start gegaan met een ‘kick-off’ in café de Bonte Koe. De online kaartverkoop is vandaag gestart. Je kan op de site van Stukafest Leiden voor 5 tot 15 euro tickets kopen.

Strijd om Stukafest
Het programma is hiermee nog niet helemaal compleet, volgende week woensdag wordt de laatste naam bekend. Dat zal een Leidse act worden. Acht Leidse bands en één dichter spelen tijdens de Strijd om Stukafest in SStudio de Veste om het laatste plekje.


Programmeur van Stukafest Antoinette van der Weerdt over het festival.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×