Cassilda Star is het zat, de portiek van haar flatgebouw wordt telkens gesloopt. (Foto's: Cassilda Star).

Vier keer in één week ruiten ingegooid in flatgebouw Merenwijk

De ruiten van de portiek van een flatcomplex aan de Sperwerhorst zijn deze week tot vier keer toe ingegooid. De vernielingen vinden telkens ’s nachts plaats. “We verwachten dat het een bewoner is die zijn sleutel kwijt is”, aldus Cassilda Star, een bewoner van de flat. “Dit is natuurlijk te bizar voor woorden.”

Gisteren was het voor de vierde keer raak, en dus besloot Star een foto op Twitter te plaatsen. Wijkagent Perry Vrijburg reageerde treffend door te melden dat er geen aangifte van het vandalisme is gedaan.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×