(Foto's: Huishoudschool)

Verkoop appartementen Huishoudschool bijna van start

Altijd al op een bijzondere plek willen wonen? In de Huishoudschool worden medio september dit jaar, zestien appartementen en maisonnettes gebouwd. De verwachting is dat 11 februari de verkoopbrochure al gepresenteerd kan worden.

De Huishoudschool ligt aan de Groenhazengracht in de Academiebuurt in het centrum van Leiden. Het onderwijsgebouw is in het midden van de achttiende eeuw gebouwd en bestaat uit twee delen. Het historische pand is oorspronkelijk gebouwd als Huishoud- en Industrieschool. Het moest de beschaving bevorderen van vrouwen in de arbeidsklasse.

Het gebouw wordt tot de zomer nog in gebruik genomen door het ID College. De school verhuist na de zomer naar de Breestraat waar het nieuwe schooljaar zal beginnen. Geïnteresseerden kunnen op de hoogte van de verkoop blijven door zich via de website van de Huishoudschool aan te melden.

huishoudschool Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×