(Foto: PR).

Jonge talenten spelen met beroepsmusici

Het UTOPA Weeshuis Kinderrechtenhuis organiseert op vrijdagavond 22 januari van 20.00 tot 22.30 uur de Mixed Session in het oude weeshuis. Tijdens de Mixed Session krijgen 8 jonge muzikale talenten de kans om samen te spelen met beroepsmusici. Op 19 februari en 18 maart vinden er nog twee Mixed Sessions plaats.

De Mixed Session wordt voor de tweede keer georganiseerd in het UTOPA Weeshuis Kinderrechten. Bij de sessie krijgen jongeren van 13-18 jaar, die een instrument bespelen op gevorderd niveau, de kans om samen te spelen met de begeleidingsband onder leiding van Pieter de Mast.

De Mixed Session is vrij te bezoeken. De jonge muzikanten dienen zich aan te melden via de website van UTOPA Weeshuis Kinderrechtenhuis. Op 19 februari en 18 maart vinden er nog twee Mixed Sessions plaats.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×