(Foto's: Hein van Engelen).

Gestolen brugtafeltje Café Van Engelen teruggebracht door dief

Het brugtafeltje van Café Van Engelen dat begin dat jaar werd gestolen, is weer teruggebracht. De dief heeft het tafeltje met een bloemetje erbij achtergelaten bij het café. “Wij zijn er erg blij mee, dan toon je wél karakter”, aldus eigenaar Hein van Engelen.

tafeltjen

Hein van Engelen deelde een foto van het tafeltje in een poging deze terug te vinden. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. “Iedereen bedankt voor het delen, het meedenken en de lieve berichten”, schrijft de café-eigenaar op Facebook. “Er waren zelfs twee mensen die aanboden om gratis een nieuwe te maken, superleuk!”

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×