Dertig scholieren vertrokken vanochtend vanaf Schiphol. (Foto: Emin Kececi).

Leerlingen ROC Leiden op bezoek bij Google in Dublin

Dertig leerlingen van het ROC Leiden zijn vandaag in Ierland voor een rondleiding in het hoofdkwartier van Google. Aan het eind van de dag geven ze er een presentatie. De scholieren vertrokken vanochtend vanaf Schiphol naar Dublin. Het ROC Leiden is de eerste Nederlandse onderwijsinstelling die een bezoek aan het hoofdkwartier van de internetgigant mag brengen.

Leerlingen van de opleidingen netwerkbeheer, applicatiebeheer en mediavormgeving kregen de kans om zich in te schrijven voor de reis. Slechts een selectie van hen kon daadwerkelijk mee. “We willen dit volgend jaar weer doen”, laat coördinator-mediavormgeving Heine van Eeuwijk weten in een filmpje op Twitter. “Dan kunnen de derdejaars nog een poging wagen om mee te gaan op deze reis.”

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×