Ruim 800 woningzoekenden kamen naar het open huis van De Prinsenhoek. (Foto: Winand Stut).

Enorme opkomst bij open huis De Prinsenhoek

Het open huis in De Prinsenhoek werd afgelopen zaterdag druk bezocht. Ruim 800 mensen kwamen er naar toe en kregen een rondleiding in één van de vijf modelappartementen. Het nieuwbouwcomplex van de Sleutels, op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan en de Gooimeerlaan, bestaat uit 178 appartementen.

Woningzoekenden konden van 11.00 uur tot 14.00 uur een kijkje nemen. Zij konden het type appartement bekijken waarvoor zij in aanmerking kwamen. Dat is afhankelijk van leeftijd, inkomen en huishoudgrootte. Volgens de Sleutels waren de meeste bezoekers erg positief. Er zijn inmiddels al 1350 inschrijvingen ontvangen. De Sleutels had vooraf al rekening gehouden met een grote opkomst. Er werden verkeersregelaars en extra personeel ingezet zodat de bezoekers niet lang hoefden te wachten.

De oplevering van de woningen staat komend voorjaar gepland. Er wordt nu nog gewerkt aan de afbouw. Zo moeten er nog keukenblokken geplaatst worden, stopcontacten zijn nog niet afgewerkt en er moet nog veel gedaan worden aan de sanitaire voorzieningen in de appartementen.

Van de 178 appartementen zijn er 161 bestemd voor sociale verhuur en 17 voor de vrije sector. Er zijn 2- en 3-kamerappartementen beschikbaar in diverse woningtypes. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 26 januari 08.00 uur inschrijven voor een woning. Meer informatie over het nieuwbouwproject is te vinden op de website van de Sleutels.

Leiden prinsenhoek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×