Via verschillende routes kunnen bezoekers OPEN voor de Liefde meemaken. (Foto: PR).

Leiden gepassioneerd door OPEN voor de Liefde

Op zondag 31 januari is Leiden OPEN voor de Liefde en staat de stad in vuur en vlam. Er zijn drie hartstochten van Fields of Wonder die door Leiden lopen. Bezoekers kunnen meelopen met de Hart-, Roos- of Vlinderroute en worden begeleidt langs optredens van verschillende artiesten.

De drie routes bestaan elk uit een drietal locaties waar totaal zes voorstellingen van een kwartier gegeven worden. Er zijn dansvoorstellingen te bekijken, er is kunst en poëzie en een compleet programma voor kinderen. Hoogtepunt van de dag is het optreden van Ivan Peroti die onlangs deelnemer was van The Voice of Holland. Peroti treedt om 15.00 uur op in de Stadsgehoorzaal.

Meer informatie over de locaties en optredens is de vinden op de website van Leiden is OPEN.

Advertentie

Leiden openvoordeliefde


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×