Test je kennis bij GroenLinks pubquiz

GroenLinks Leiden organiseert op woensdag 27 januari vanaf 20.00 uur een pubquiz in Sociëteit de Burcht. De pubquiz test je kennis van internationale, nationale én Leidse gebeurtenissen en personen. Aanmelden kan als team of individueel.

De pubquiz van GroenLinks Leiden is bedoeld voor iedereen, GroenLinkser en niet-GroenLinkser, die zijn of haar kennis graag eens op de proef stelt. Van politiek, geschiedenis en cultuur tot technologie, sport en entertainment.

Aanmelden
Teams bestaan uit minimaal vier personen. Individueel aanmelden is mogelijk, op de avond zelf word je dan ingedeeld in een team. Het winnende quizteam ontvangt een mooie prijs.

Aanmelden voor de GroenLinks pubquiz kan de het e-mail aderes wat vermeld staat op de Facebook pagina. Vermeld, bij individuele aanmelding,  je naam of, bij teamaanmelding, het aantal deelnemers en teamnaam.

Leiden Nieuws Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×