Twee mannen met inbraakwerktuigen opgepakt bij Lammenschansplein

De politie heeft donderdagavond om 19.25 uur twee mannen van 34 en 45 jaar aangehouden bij het Lammenschansplein. De twee Utrechtse mannen bleken inbrekerswerktuigen in hun auto te hebben.

Toen de agenten tijdens hun surveillance een auto geparkeerd zagen worden, achter de winkels bij het Lammenschansplein, besloten ze de auto te controleren. Op het moment dat de agenten bij de verdachte mannen aankwamen gooide een van de mannen gereedschap in een krat van een gestalde fiets. Het bleek te gaan om kniptangen, een schroevendraaier en een zaklamp.

Uit politiegegevens blijkt dat de mannen bekend zijn op het gebied van inbraken en diefstallen. Hierop werden de mannen aangehouden. Bij de fouillering werden nog handschoenen en een bivakmuts aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

112 Sleutelstad Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×