(Archieffoto: Francine Verbiest).

Slag om Leiden bijna 'vol'

De lustrumeditie van de benefietquiz ‘Slag om Leiden’ is bijna vol. De organisatie meldt dat er nog twee of drie plaatsen beschikbaar zijn voor bedrijven die met een team willen deelnemen. Alle opbrengsten van de avond gaan naar het goede doel. Voor het vijfde jaar op rij is dit Hospice Issoria.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243075810″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Reanne van Kleef sprak met organisator Trudy Kwik over de lustrumeditie van Slag om Leiden.

Vorig jaar is er met de kennisquiz €34.000,- opgehaald voor het hospice. Vanwege het lustrum kunnen er dit jaar zeventig teams meedoen. “De teams strijden natuurlijk vooral om de eer, maar we gaan ons best doen om dit jaar nog veel meer geld op te halen. Voor €555,- kunnen teams zich met vijf personen inschrijven. Daarvoor krijgen ze een hele avond eten, drinken en entertainment.”, vertelt Trudy Kwik, één van de organisatoren van het evenement. “Elk jaar proberen we weer nieuwe ludieke acties te bedenken. Vorig jaar liepen er politieagenten rond om mensen die afkeken te ‘bekeuren’ en de teams kunnen ook jokers kopen. Alles met een knipoog natuurlijk. Dit keer hebben we een Rad van Fortuin waarbij de bedrijven zelf prijzen beschikbaar stellen om het rad te vullen.”

Slag om Leiden vindt plaats op 22 maart bij L.S.V. Minerva. Inmiddels is het evenement bijna uitverkocht. Geïnteresseerde teams kunnen zich nog  opgeven door een mail te sturen naar secretariaat@slagomleiden.nl of met een bericht via de Facebookpagina van Slag om Leiden.

Impressie van Slag om Leiden 2015.

Leiden Slag om Leiden slagomleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×