COA Locatiemanager Marijke Klaassens en Rotary-voorzitter Bert Timmermans schudden elkaar de hand. Rechts: A. Ahmadan van Het Warenhuis. (Foto: Jos Hooghuis).

Vluchtelingen krijgen fietsen van Rotary Club Leiden

De Rotary Club Leiden heeft vrijdag vijftien fietsen aangeboden aan de vluchtelingen in de noodopvang aan de Wassenaarseweg. In totaal zullen zestig gebruikte en opgeknapte fietsen worden geschonken. De eerste fietsen zijn bestemd voor de schoolgaande kinderen onder de vluchtelingen.

De fietsen zijn geschonken in het kader van de lustrumactie “Zestig leden – zestig fietsen”. Deze actie is onderdeel van de viering van het 90-jarig bestaan van de Rotary Club Leiden. De fietsen die door de clubleden zijn ingezameld worden gratis opgeknapt door het Kringloopbedrijf Het Warenhuis. De materiaalkosten zijn voor rekening van de leden van de Rotary Club.

 

Leiden Vluchtelingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×