(Foto: VVD Noordwijk).

Tweede Kamerlid Leendert de Lange bij Politiek Café

VVD Leiden organiseert op 1 februari vanaf 20.00 uur een Politiek Café met Tweede Kamerlid Leendert de Lange. Tijdens dit politiek café gaat Leendert de Lange in op de vraag hoe je als politicus ruimte geeft aan innovatie. Niet alleen door erover te praten, maar ook in de praktijk te laten zien dat je zelf als politicus oog hebt voor een nieuwe frisse blik.

Leendert de Lange was, gedurende een periode van 7 jaar, raadslid en fractievoorzitter voor de VVD in Leiden en was hij wethouder in Noordwijk en Wassenaar. Ook vervulde De Lange de positie van regiobestuurder. Sinds maart 2015 is hij lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD en is hij woordvoerder Volksgezondheid. Eerder werkte hij bij het Openbaar Ministerie en recent als strategisch communicatieadviseur.

Het Politiek Café vindt plaats op 1 februari vanaf 20.00 uur in Café L’Espérance aan de Kaiserstraat. Tijdens het Politiek Café kan iedereen, lid of geen lid van de VVD, vragen stellen aan Leendert de Lange en met hem in gesprek. Meer informatie over de Politieke Cafés van VVD Leiden vind je op de website of op de Facebook pagina.

Leiden Nieuws Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×