Foto: Frits van Beukering (PR).

Samen hardlopen tijdens de Hardloopwinkel Valentijnsloop

De Leiden Road Runners is op zondag 14 februari de gastheer van de 5e loop in het Zorg en Zekerheidcircuit: de Hardloopwinkel Valentijnsloop. Om 10.00 uur start de GeZZinsloop van 1 kilometer. De andere afstanden die gelopen kunnen worden zijn de 5, 10 en 15 kilometer.

De Hardloopwinkel Valentijnsloop volgt de wegen en paden in het grensgebied van Leiden en het Groene Hart. Hierbij wordt de natuur zoveel mogelijk opgezocht. Het parcours loopt door het park Cronesteyn en het polderlandschap naar Zoeterwoude.

Startschot
De startschoten worden gelost om 10.40 uur voor de 15 kilometer, om 10.50 uur voor de 10 kilometer en om 11.00 uur voor de 5 kilometer. De start en finish zijn vlakbij het clubhuis van de Leiden Road Runners. Parkeren kan op en rond de bedrijfsterreinen aan de Rooseveltstraat. Wethouder Marleen Damen rijkt na de loop de prijzen uit aan de winnaars.

Inschrijven
Inschrijven voor de Valentijnsloop kan op de dag van de loop vanaf 9.00 uur tot 5 minuten voor de start in de hal van de LCKV achter het clubhuis van de LRRC in het sportpark de Vliet aan de Voorschoterweg 8D in Leiden.

Meer informatie over de Harloopwinkel Valentijnsloop vind je op de website van de Leiden Road Runners Club of op de website van het circuit.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×