Gezocht: Aardigste persoon van Leiden

Theater Ins Blau en Firma MES zijn een zoektocht begonnen naar de aardigste persoon van Leiden. Aardigheid wordt tegenwoordig veel te weinig beloond volgens het theater en MES. Om die reden zal er nu gezocht worden naar de Leidenaar met dat ‘hart van goud’.


Siem van der Salm sprak met Femke Docherty- de Vos van Theater Ins Blau, over hun zoektocht naar de aardigste persoon van Leiden. 

Femke Dochery- de Vos van Theater Ins Blau vindt het belangrijk dat de aardige mensen in Leiden, die normaal gesproken niet zo in het daglicht staan, nu een keer beloond worden voor hun daden. ”Opa’s en oma’s die altijd op de kleinkinderen passen of je buurman die vaak helpt met klusjes, iedereen kan genomineerd worden. Vaak worden deze mensen voor lief genomen en door dit initiatief kunnen die mensen nu een keer in het zonnetje gezet worden”, aldus Docherty- de Vos.

Aanmelden
Mensen kunnen hun liefste persoon, met motivatie nomineren voor de aardigste persoon van Leiden. De winnaar wordt gekozen door Firma MES en zal vervolgens goed in het zonnetje gezet worden met onder andere vrijkaarten voor de voorstelling BOT, die ironisch genoeg over onaardige mensen gaat. Nominaties kunnen ingediend worden tot 26 februari via aardigemensen@firmames.nl. Op 2 maart zal degene die is verkozen tot aardigste persoon van Leiden, tijdens de voorstelling BOT, diverse prijzen in ontvangst nemen.

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×