Jelte van Atten (800 meter) en de dames van de B-junioren (estafette) vielen zaterdagmiddag ook in de prijzen. (Foto PR).

Leiden Atletiek reikt veel prestatieprijzen uit

In het clubhuis van Leiden Atletiek werden zaterdagmiddag de prestatieprijzen uitgereikt aan leden die het uitzonderlijkste gepresteerd hadden in 2015. Voor de jury was het moeilijk de winnaars te kiezen doordat de atletiekvereniging afgelopen jaar veel in de prijzen is gevallen.

De junioren kregen de meeste prestatieprijzen overhandigd. Meerdere sporters waren op de 100 meter, 400 meter en 800 meter goed voor podiumplekken op de Nederlandse kampioenschappen. Ook bij het discuswerpen en het hinkstapspingen werden medailles gewonnen. De senioren Noah Schutte en Tessa van Schagen ontvingen ook prestatieprijzen en werden daarnaast gekozen tot atleten van het jaar.

Winnaars prestatieprijzen
Van de pupillen ontvingen Lianne Groenendijk, Christian Molevelt en Ruben Oppenhuizen de prestatieprijzen. De keuze tussen Molevelt en Oppenhuizen was voor de jury zodanig lastig dat de twee de prijs moeten delen. Bij de junioren vielen Amina Maatoug, Marnix van der Burg, Roos van Elk, Joshua Wegman, Jelte van Atten, Emma Gommers, Yasmin Liverpool, Kyara Tjin-a-Lim, Janneke Lemmerzaal, Fleur van der Put, Stan Does, Mathijs Dirks, Royce Zaadnoordijk en Thieme Schmidt in de prijzen. Bij de categorie masters ontvingen Frank Wiegman en Brenda de Bakker een beker.

 

 

 

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×