Koude collegezalen in Universiteit Leiden op Warme Truiendag

De Universiteit Leiden roept haar werknemers en studenten op om wat warmers aan te trekken aanstaande vrijdag. Dan is het namelijk ‘nationale Warme Truiendag’. De universiteit doet mee en draait de verwarming een tikkie terug in haar collegezalen en de Oude UB. Normaal is het daar 20 graden, deze vrijdag is het met 16 graden een stuk frisser.

“Deze dag is goed om meer bewustwording te genereren dat het milieu gespaard wordt als we allemaal minder gas verbruiken”, vindt Jeroen Waijenberg, Energie- & Duurzaamheidscoördinator bij de universiteit. Deelname aan de Warme Truiendag is een initiatief van Stichting Green Keys Leiden, de studentenduurzaamheidscommissie. “De universiteit werkt hier graag aan mee”, aldus Waijenberg.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×