Het voorlopige ontwerp van de Tuin van Noord.  (Foto: Gemeente Leiden).

Noorderpark ondergaat enorme transformatie

Het Noorderpark maakt een enorme transformatie door. Een paar maanden geleden stond het nieuwe ontwerp van de Tuin van Noord nog in de kinderschoenen, maar nu de herinrichting al bijna klaar is, is de verbouwing goed zichtbaar.

Samen met alle veranderingen van het park wordt een deel ervan getransformeerd tot Sport en SpeelTuin van Noord. Het ontwerp wordt volgende week, na eventuele aanpassingen, definitief gemaakt en dan zullen de werkzaamheden voor de Sport en SpeelTuin van start gaan. Er komen naar verwachting bootcampelementen, speelelementen voor kinderen, bordspellen en extra straatmeubilair in het park te staan. De feestelijke opening van de Tuin van Noord staat gepland op 22 april, de dag van de Koningsspelen.


Foto- en Filmproductie Wilco Devilee ging afgelopen woensdag naar het Noorderpark om een video te maken over hoe het park er nu bij staat.

 

 

 

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×