Gemeente Leiden: Afspraak alleen nog op afspraak

Vanaf 1 maart kunnen inwoners alleen nog bij de gemeente Leiden terecht als ze eerst een afspraak hebben gemaakt. De vrije inlooptijden in de ochtend bij het stadhuis en Stadsbouwhuis vervallen. Alleen voor parkeerproducten blijft het mogelijk om zonder afspraak bij de gemeente binnen te lopen.

Het op afspraak werken is niet nieuw. In de middag werkt Leiden al langer volledig op afspraak. Dat bevalt goed en dus gaat deze werkwijze vanaf 1 maart ook voor de ochtenden gelden. Op die manier moeten wachttijden tot het verleden behoren.

Uitzondering op de nieuwe werkwijze zijn de parkeerproducten. Deze kunnen zo snel worden afgehandeld, dat inwoners hiervoor, net als nu, van maandag t/m vrijdag (8.30 – 17.00 uur)┬ábij het Stadsbouwhuis binnen kunnen lopen.

Een afspraak maken gaat via een formulier op www.leiden.nl/afspraak of door te bellen met 14071. Ook kunnen steeds meer zaken zelf online worden geregeld op www.leiden.nl/digitaalloket.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×