Antoine Theeuwen is terug in de actieve Leidse politiek. Momenteel als vervanger, maar daarna blijft hij als duoraadslid de SP-fractie versterken. (Foto: Chris de Waard).

SP-waarnemer Antoine Theeuwen blijft aan als duoraadslid

Antoine Theeuwen, tot de vorige verkiezingen fractievoorzitter van de SP Leiden, maakt definitief zijn rentree in de Leidse politiek. Theeuwen keerde na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 niet terug in de raad, maar vervangt voor in ieder geval drie maanden SP-raadslid Natalie Wanga. Die herstelt momenteel van een operatie.

Over ongeveer een maand loopt die periode van drie maanden af. Het is nog onduidelijk of Wanga dan al voldoende hersteld is om het raadswerk weer op te pakken. Als dat niet zo is, kan Theeuwen haar voor nog eens drie maanden vervangen.

Als Wanga terugkeert, blijft Theeuwen actief in de Leidse raad. Hij versterkt  vanaf dat moment de SP-fractie als duoraadslid met economie en toerisme als portefeuille.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×