Emile Jaensch krijgt de ambtsketen omgehangen, zijn termijn als burgemeester van Oegstgeest is nu echt begonnen. (Foto: PR).

Emile Jaensch geïnstalleerd als burgemeester Oegstgeest

Emile Jaensch is gisteravond officieel geïnstalleerd als burgemeester van Oegstgeest. De 47-jarige Jaensch vervangt daarmee definitief Jan Waaijer, ex-waarnemend burgemeester, hij nam vorige week donderdag nog afscheid van het gemeentebestuur.

De nieuwe burgemeester emile Jaensch was hiervoor dagelijks bestuurder in het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost. Eerder was hij bestuurder en stadsdeelvoorzitter in Amsterdam Oud-Zuid. Daarvoor was Jaensch organisatieadviseur bij onder andere PriceWaterhouseCoopers.

Oegstgeest Politiek emile jaensch


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×