Inschrijvingen Gouden Pet geopend

De Gouden Pet is op zoek naar deelnemers voor de 30e editie van het straatmuzikantenfestival. De Gouden Pet is een straatmuzikantenconcours wat plaatsvindt op zondag 26 juni 2016 in de Leidse binnenstad.

Bij De Gouden Pet biedt de straat als podium om de talenten van Leiden aan een groter publiek te laten horen. Gouden Pet is een van de grootste straatmuzikantenfestivals van Nederland.

Zowel de voorronde en de finale van De Gouden Pet vinden plaats op zondag 26 juni. De voorronde start om 13.00 uur. Op diverse straathoeken zal een straatmuzikant spelen die om het half uur afgewisseld wordt. Elke straatmuzikant krijgt 3 keer een half uur de kans om zich te bewijzen voor een deskundige jury. Het festival wordt om 16.30 uur afgesloten met een spetterde finale van de zes finalisten. Ze zullen optreden op een podium op het plein van de Hooglandsekerk.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×