Leden van de schaakclub wonnen door de jaren heen diverse prijzen. Op de foto zijn de toptalenten Eva van Harten en Alisha Warnaar op de Nederlandse Kampioenschappen te zien. (Foto: PR).

Jeugdschaakclub Op Eigen Wieken viert 35-jarig bestaan

Deze maand bestaat jeugdschaakclub Op Eigen Wieken 35 jaar. De club in de Merenwijk, die in 1981 werd opgericht door Ger Dekker, viert het jubileum op 28 januari met een groot schaakfeest in hun clubhuis aan het Valkenpad.

Voor de viering wordt er een levend schaakspel georganiseerd onder leiding van ex-leden van de club Jan Smeets en internationaal Meester Jop Delemarre. Oude leden van de club zijn ook welkom om de viering bij te wonen.

Sponsorloop
Naast het feest organiseert de schaakclub een sponsorloop op 13 maart. Met het geld dat wordt opgehaald met de sponsorloop koopt de club schaakborden en- stukken om die vervolgens te schenken aan het Willem Alexander Kinderziekenhuis in het Leids Universitair Medisch Centrum. Leden gaan daarnaast ook schaaklessen geven in het ziekenhuis.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×