Wouter Ydema volgde begin 2015 oud-stadsdichter Jaap Montagne op (Archieffoto: J.P. Kranenburg)

Wouter Ydema geeft mini-college over stadsdichterschap

Wouter Ydema is al een jaar lang stadsdichter van Leiden. Om dit moment te vieren hangen er enkele van zijn gedichten tentoongesteld bij BplusC locatie Nieuwstraat. Deze expositie wordt op 25 februari van 19.30 tot 20.45 door hemzelf nader toegelicht in een minicollege. Aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten en voordrachten uit eigen werk zal hij ingaan op vaker gestelde vragen.

De expositieavond van de gedichten van stadsdichter Wouter Ydema wordt geopend door middel van een korte introductie van wethouder Frank de Wit. Muziek wordt verzorgd door stadsgezelschap PS|Theater, die eerder al het gedicht “Zo heb ik Leiden lief” hebben opgevoerd in de Leidse Schouwburg.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×