Geen verjaardagscadeaus voor arme kinderen

Stichting Leiden Helpt zit met een voorraad nieuw kinderspeelgoed omdat de helft van de verjaardagstassen niet worden opgehaald. Omdat de Stichting met de cadeaus blijft zitten kunnen de tassen voor de jarige in februari nog tot 29 februari opgehaald worden daarna is het niet meer mogelijk om de tas op te halen voor februari. In maart gaat de stichting kijken hoe het loopt en vervolgens wordt er bepaald of ze de verjaardagstassen blijven aanbieden.

215 kinderen uit arme gezinnen krijgen tijdens de maand van hun verjaardag een tas aangeboden door Stichting Leiden Helpt met daarin speelgoed wat bij de leeftijd en het geslacht van de jarige job past.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×