De mascottes van de Orange Lions, Zorg en Zekerheid Leiden, SPM Shoeters en Landstede Basketball zorgde voor extra gezelligheid tijdens het ZIGGO All Star Gala (Foto: Elmer Kievit).

Feest tijdens ZIGGO All Star Gala in Vijf Meihal

Het Ziggo Sport Dutch Basketball League All Star Gala vond gisteren voor de eerste keer plaats in de Vijf Meihal. Van 14.00 uur tot 18.30 stond een druk programma gepland. De toeschouwers konden buiten het kijken naar de All Star Wedstrijd op de foto met de spelers en kijken naar spectaculaire dunks en optredens van de Leidse cheerleaders.

De wedstrijd werd live uitgezonden op Ziggo Sport. Vanavond wordt er om 20.45 uur een compilatie van de hele dag uitgezonden op Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo kunnen deze samenvatting bekijken op kanaal 14.

Nek aan nek
Tijdens de wedstrijd kwamen de All Stars met snel spel en dunks van Dejan Kravic, Jason Dourisseau en Ross Bekkering. Drie kwarten lang gingen de DBL All Stars aan de leiding, maar in het laatste kwart sloeg de Nederlandse ploeg onder aanvoering van MVP Worthy de Jong met 25 punten, 11 uit 16 schoten, 10 rebounds en 3 steals, alsnog toe. De Orange Lions wonnen de partij met 100-98.

Naast spelers en coaches waren ook verschillende mascotte’s aanwezig op het Gala: Thunder van Donar, Victory van Landstede Basketbal, Tee van Zorg en Zekerheid Leiden, Duke van de SPM Shoeters en Dunker van de Orange Lions. Ook diverse balvirtuozen lieten hun kunsten zien.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×