Huiskamerconcerten tijdens tweede editie Jazz in de Kamer

Jazz in de Kamer viert op tien maart zijn tweede editie. Tijdens het Leidse huiskamerfestival, dat onderdeel is van het Rhythm Groove & Bass Festival, worden straks in vijftien huiskamers in de binnenstad van Leiden concerten gegeven.

Bezoekers kunnen tijdens Jazz in de Kamer kiezen uit vijf verschillende routes die langs drie concerten van een half uur lopen. Na elk concert worden de bezoekers naar een andere locatie in de binnenstad gebracht. De optredens worden in de avonduren tussen 20.00 uur en 22.00 uur gehouden. Informatie over de kosten en de routes zijn te vinden op de website van Jazz in de Kamer.

 

 

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×