(Foto: Leidse Praatjes).

Leidse Praatjes viert 3-jarig bestaan

Leidse Praatjes, een netwerkborrel voor vrouwelijke young proffesionals, viert op zeven maart zijn derde verjaardag. De nieuwe editie van Leidse Praatjes zal in het teken staan van ‘Taboes op de werkvloer’, waar zoal gesproken wordt over conflicten op de werkvloer of onzekerheid over prestaties.

De netwerkborrel is drie jaar geleden ontstaan om ambitieuze vrouwen middels diverse programma’s te inspireren en te verbinden. Tijdens de borrels, die elk hun eigen thema hebben, worden onderwerpen op een interactieve manier bespreekbaar gemaakt. De avond is voornamelijk gericht op vrouwen in de twintig en dertig om te netwerken en kennis en ervaring met elkaar te delen.

Programma
Kayleigh Goudsmit, dagvoorzitter van de borrel, gaat samen met de young proffessionals verschillende thema’s behandelen die te maken hebben met taboes op de werkvloer. Goudsmit zal netwerkoefeningen doen en het netwerken bevorderen.

Ter inspiratie komen er twee gastsprekers. Carla Leutscher, analytisch coach en trainer en Susan Dechering, klinisch psychologe, nemen de bezoekers mee in een taboe en geven daar een positieve draai aan.

Praktische informatie
De Borrel wordt van 19.30 uur tot 21.30 uur gegeven bij Cafe Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9. Reserveren voor de borrel is noodzakelijk. Verdere Informatie over de borrel is de vinden op de website van de Leidse Praatjes.

 

 

 

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×