Ruim 40 stichtingen en verenigingen ontvingen donaties van Robobank Leiden-Katwijk (Foto: Rabobank Leiden-Katwijk).

Rabobank Wensenfonds: Veel donaties voor stichtingen en verenigingen

Rabobank Leiden-Katwijk organiseerde gisteravond in Corpus Oegstgeest de uitreiking van de donaties van het Wensenfonds en de Winstuitkering & Samenleving. In totaal ontvingen ruim 40 verenigingen en stichtingen , die hun genomineerd zagen, ontvingen een donatie. In totaal werd €135.000 euro uitgekeerd.

De donaties werden uitgereikt aan onder andere het Da Vinci College Leiden, Musicalgezelschap Otis, Stichting Radius en de Female Cancer Foundation. De volledige lijst van de verenigingen en stichtingen die een donatie ontvingen, is te vinden op de website van Rabobank Leiden-Katwijk.

Tijdens de uitreiking lieten Margriet Sjoerdsma en Marzio Scholten een voorproefje horen van Jazz in de Kamer, het huiskamer Jazz Festival dat plaats vind op 10 maart. Als afsluiting geeft tv presentator Rob Kamphues een speech met als titel “De mooiste route naar succes”.

Cultuur Economie Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×