(Archieffoto: PR).

Teylingen overlegt met Wijkvereniging Merenwijk over Kagerzoom

De Kagerzoom, het natuur- en recreatiegebied ten noorden van de Merenwijk, wordt de komende jaren herontwikkeld. De gemeente Teylingen, grotendeels eigenaar van het gebied, is gisteren met de Wijkvereniging Merenwijk. “Het gebied moet leuker, spannender en waar mogelijk natuurlijker te worden”, laat de wijkvereniging op haar site weten.

Gisteren werd bij het eerste overleg met de wijkvereniging de planning voor de komende jaren besproken. Het project start snel met een aantal werksessies, daarna wordt er een visie vastgesteld, gevolgd door uitwerking in een concreet plan. “Wij zijn blij dat we zo vroeg in het proces al mee mogen denken”, aldus Wijkvereniging Merenwijk. De werkgroep Groen & Water van de wijkvereniging gaat zich inzetten voor de ontwikkeling van de Kagerzoom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×