Jubilerend Molenmuseum zoekt oud-medewerkers

Molenmuseum de Valk viert op 2 juni het 50-jarig bestaan. Dit willen zij ook vieren met oud-medewerkers, maar in de loop der jaren zijn ze er een aantal uit het oog verloren. Daarom roept het museum voormalig medewerkers op zich te melden.

De oproep is bedoeld voor iedereen die in de afgelopen vijftig jaar bij of voor het Molenmuseum heeft gewerkt. Dat geldt ook voor de oproep- en uitzendkrachten, vrijwilligers en projectmedewerkers. Oud-medewerkers kunnen zich melden via molenmuseumdevalk@leiden.nl.

Ook op Twitter en Facebook roept Molenmuseum de Valk oud-medewerkers op hun contactgegevens door te geven.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline