Door de stad heen staan wegwijzers. Op deze manier kunnen de toekomstige studenten de weg vinden door het centrum van Leiden (Archieffoto: PR).

Open dag bij Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden organiseert aanstaande zaterdag een open dag voor alle bacheloropleidingen. Het programma duurt van 9.15 tot 16.15 uur. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden in het Programmaboek.

Tijdens de Open Dag kunnen toekomstige studenten kennis maken met de opleidingen. Er worden presentaties gegeven waarin de bezoekers per opleiding worden geïnformeerd over het vakkenpakket, de arbeidsmarkt, onderwijsmethoden, keuzemogelijkheden en extra uitdagingen. Ook kan de informatiemarkt in de Pieterskerk bezocht worden. Daar wordt informatie gegeven over de opleidingen en de universiteit, studeren en het studentenleven in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×