De Smeltkroes vestigt zich in hetzelfde pand waar de BplusC locatie in de Stevenshof zit. (Foto: Google Maps).

Buurthuis de Smeltkroes gaat opnieuw verhuizen

Buurtkamer de Smeltkroes in de Stevenshof verhuist van het pand Carry van Bruggenpad 2 naar Trix Terwindstraat 4, hetzelfde gebouw waar de locatie van de BplusC bibliotheek zit. Op zaterdag wordt er afscheid van het pand genomen met een high tea voor buurtbewoners. In januari vorig jaar verhuisde de Smeltkroes ook al.

De Smeltkroes is een ontmoetingsplek voor buurtbewoners, waar mensen van alle leeftijden iedere doordeweekse ochtend welkom zijn voor een praatje en gezelligheid. Vanaf 14 maart heten vrijwilligers van de Smeltkroes de buurtbewoners welkom bij de nieuwe locatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×