Groene (beurs) Vloer brengt groeninitiatieven samen

Tijdens de Groene (beurs) Vloer op 31 maart, komen verschillende groeninitiatieven uit Leiden en omstreken bij elkaar om samenwerkingen aan te gaan. De (beurs) Vloer vormt een onderdeel van het groenproject PODIUM Groen en moet het groennetwerk van Leiden versterken.

Tijdens de (beurs) Vloer zal er gekeken worden hoe groeninitiatieven elkaar kunnen helpen door middel van mankracht, materiaal en middelen. PODIUM is een project dat elk jaar een andere sector onder handen neemt. Dit jaar is het groennetwerk van Leiden aan de beurt.

Het project is opgezet door iDOE, een organisatie die verschillende partijen bij elkaar brengt door middel van matching. Het groennetwerk van Leiden wordt door het initiatief versterkt door verbinding, het zicht op groene initiatieven en waardering voor vrijwilligers. De eerste samenwerking is al een feit: iDoe en Zorgboerderij de Stochemhoeve, waar de (beurs) Vloer plaats zal vinden, zijn al gematcht.

Organisaties met een vraag of aanbod voor de Groene (beurs) Vloer kunnen zich aanmelden via de website van iDOE.

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×