Vorig jaar werd ook een actie door de voedselbank gehouden bij de Albert Heijn. Toen werden er 37 kratten opgehaald. (Foto: Archieffoto).

Voedselbank Leiden houdt Paasinzameling

De Voedselbank Leiden gaat zaterdag 19 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur een Paasinzameling houden bij de Albert Heijn XL in Leiden-Zuidwest. Mensen kunnen daar een extra boodschap doen voor de ruim vierhonderd huishoudens in Leiden en omstreken, die wekelijks afhankelijk zijn van de voedselbank. Daarnaast zijn er nog drie dagen georganiseerd waarop mensen etenswaren kunnen brengen bij de Voedselbank Leiden.

Mensen die volgende week zaterdag boodschappen gaan doen bij de Albert Heijn XL krijgen van vrijwilligers een booschappenlijstje. Daar staan suggesties voor etenswaren op die gehaald kunnen worden voor de inzamelactie. Zo hoopt de Voedselbank met Pasen ook boter, kaas en eieren te kunnen geven, eten dat normaal gesproken niet in de voedselpakketten zit.

Zelf doneren
Naast de inzamelactie bij de Albert Heijn, zijn er drie dagen georganiseerd waar spullen bij de voedselbank gebracht kunnen worden. Op 22 maart van 12.00 tot 14.00 uur, 23 maart van 19.00 tot 21.00 uur en op 24 maart van 11.00 tot 13.00 uur, kan er gedoneerd worden. Naast versproducten voor Pasen, zijn houdbare producten ook erg welkom. De Voedselbank Leiden is gevestigd op de Willem Barentszstraat 37 in Leiden, op industrieterrein De Waard, tegenover de kringloopwinkel.

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×