De vis wordt duur betaald: vrouw slaat toonbank viswinkel aan diggelen

media_xll_3647046

Politie Leiden Zuid plaatste de foto van de gebroken toonbank op hun pagina. (Foto: Politie Leiden Zuid)

Een vrouw wilde zaterdagmiddag vis halen bij een viswinkel in Leiden. Toen ze de prijs hoorde was de dame het er niet mee eens en sloeg vervolgens met haar hand op de glazen toonbank en ging er dwars doorheen.

De vrouw bestelde kibbeling en lekkerbekjes maar ze was verbaasd over de prijs. Nadat ze de toonbank kapot sloeg, liep ze de winkel uit. De visboer hield haar tegen en met bemiddeling van de politie kwamen de twee tot een overeenstemming om geen aangifte van vernieling te doen maar het onderling op te lossen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×