Jazz zangeres presenteert op vrijdag haar EP 'Life' in de Qbus (Foto: PR).

Charllotte presenteert EP 'Life'

De Zweeds/Duitse zangeres Charllotte en haar band zullen tijdens het Rhythm Groove & Bass Festival op vrijdag 11 maart in de Qbus de EP “Life “ presenteren. Het is een pre-release voor het album wat in april zal uitkomen. “Charllotte Karlsted heeft een stem die je verovert met een groot bereik wat ze op een smaakvolle wijze hanteert, zij is werkelijk in staat om de luisteraar erbij te betrekken. Een uitstekende band die een groot publiek zal aanspreken” meldt Jazzflits, het jazz magazine voor Nederland en Vlaanderen.

De muziek die ze schrijft is een ontwikkeling en expressie van onderliggende stromingen van het leven, liefde en verlangen. Met deze muziek heeft ze de intentie om haar publiek te inspireren, te motiveren en te verrijken. Charllotte word vergeleken met Joni Mitchell, Maria Mender, Björk en Kate Bush. Deze grote vrouwen hebben haar zeer geïnspireerd. Het is een smeltkroes van allerlei stijlen, invloeden en sounds. Het is haar passie om de stem te ontwikkelen met al haar mogelijkheden en grenzen.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×