Zakkenroller aangehouden na mislukte poging op Leiden Centraal

zakkeroller leiden centraal

Gistermiddag is een zakkenroller op de busstandplaats van Leiden Centraal aangehouden. Een undercover politieagent zag rond 14.50 uur een persoon die probeerde spullen uit de zak van een vrouw te stelen. Doordat de vrouw tijdens de poging opstond, kon de verdachte zijn slag niet slaan.

De politie is de vrouw tijdens de aanhouding uit het oog verloren en zijn met spoed op zoek naar de vrouw. Het slachtoffer zelf, of mensen die weten wie deze vrouw is, worden verzocht meteen contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 

De vrouw is alleen van de achterkant zichtbaar. Zij zat op een bankje te wachten bij de busstandplaats op Leiden Centraal toen er een poging tot zakkenrollen bij haar werd gedaan. 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×