Over enkele maanden ziet de Luifelbaan er zo uit. De LIDL gaat een stuk aanbouwen. Op de etage komt woonruimte. (Impressies: Korfker architecten).

LIDL gaat uitbreiden op Luifelbaan

LIDL04De LIDL supermarkt aan de Vijf Meilaan gaat uitbreiden. een flink deel van de ruimte tussen de huidige supermarkt en het naastgelegen blok met onder andere een bakkerij en een kapsalon wordt volgebouwd. Daardoor ontstaat er een soort steeg. Daar zijn niet alle omwonenden even blij mee. Hun bezwaren zijn onlangs verworpen, waardoor niets de uitbreiding meer in de weg staat. De bouw moet nog dit voorjaar beginnen.

De begane grond wordt bij de supermarkt getrokken. Die krijgt daardoor onder andere ruimte voor een afdeling met warme broodjes. Ook de eerste etage gaat aansluiten bij de bestaande bouw. Daar komt dus woonruimte. De glazen lift naar de parkeergarage wordt bij de nieuwbouw betrokken. Ook komt er een tweede bij.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×