Op wereldreis door Leiden tijdens OPEN voor de Wereld

Het is komende zondag mogelijk om een wereldreis door Leiden te maken. De binnenstad staat dan in het teken van OPEN voor de Wereld. Tijdens het cultuurfestival wordt aandacht aan alle continenten in de wereld gegeven door middel van optredens, sprekers, workshops, wereldreizen en proeverijen.

Bezoekers kunnen vijf keer een wereldreis maken waar ze langs Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika gaan. Op deze reis komen de avonturiers langs verschillende optredens zoals die van bijvoorbeeld Ntjam Rosie, een bekende jazzmuzikant die optreedt in de Stadsgehoorzaal.

Daarnaast zijn er in elf winkels en restaurants proeverijen die elk gerechten uit verschillende landen serveren. Ook zijn er sprekers zoals schrijver Kader Abdolah, die praat over zijn werk, leven en de vluchtelingencrisis. Elk continent heeft kort gezegd zijn eigen bijpassende activiteiten.

Het complete programma van Leiden OPEN voor de Wereld is te vinden op de website van Leiden OPEN.

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×