Grote autobrand in de Merenwijk

Aan de Pelmolen in de Merenwijk heeft gisternacht een autobrand voor veel schade gezorgd. Omstreeks 01.30 uur is de auto in brand gestoken. De brand sloeg over naar andere auto’s en beschadigde in totaal 6 andere voertuigen.

Een oplettende getuige had het vuur gezien en direct de politie gealarmeerd. De brandweer kon overslag van het vuur naar de andere auto niet voorkomen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Een getuige meldde bij de politie dat hij een sportieve auto voor de flat had gezien. De auto was voorzien van witte en zwarte strepen en ging er met hoge snelheid vandoor in de richting van de Ketelmeerlaan.

De politie is op zoek naar personen die 01.30 uur iets opvallends gezien hebben in de omgeving van de Pelmolen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×