Arriva zet tijdens het Keukenhof seizoen de Keukenhof Express in. (Foto: PR).

Tulpenbussen naar Keukenhof

Bezoekers voor Keukenhof kunnen vanaf volgende week donderdag weer gebruik maken van de Keukenhof Express. Arriva zet speciale bussen in om mensen snel en voordelig naar het lentepark te brengen.

De Keukenhof Express rijdt vier tot twaalf keer per uur van en naar Keukenhof. Reizigers kunnen opstappen bij station Leiden Centraal. De bus stopt voor de hoofdingang van Keukenhof. De reis duurt ongeveer een half uur.

Reizigers kunnen in de tulpenbus gebruik maken van hun OV-chipkaart of een buskaart kopen bij de buschauffeur. Er zijn ook Combitickets verkrijgbaar. Een Combiticket is een busretour en entreebewijs in één. Wie met een Combiticket reist hoeft bij het park niet meer in de rij te staan. Ook is dit ticket vaak voordeliger dan de toegangsprijs van Keukenhof en reis- en parkeerkosten bij elkaar. Tickets zijn onder meer te koop bij de Arriva Store op Leiden Centraal en te bestellen op de website van Keukenhof.

De Keukenhof Express rijdt voor het vierde seizoen. Vorig jaar reisde 1 op de 6 bezoekers met de speciale tulpenbus van Arriva naar het bloemenpark. In totaal reisden in 2015 maar liefst 205.500 reizigers met de Keukenhof Express.

 

Regio keukenhof


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×