Ook de lichten bij de Stadstimmerwerf blijven morgen ook uit.

Leidse monumenten blijven morgenavond donker vanwege Earth Hour

Morgen doet Leiden mee aan ‘Earth Hour’, om 20.30 uur schakelt de gemeente daarom de verlichting uit op een groot aantal monumenten. In het kader van duurzaamheid doet Leiden al vele jaren mee met Earth Hour en de Nacht van de Nacht op 29 oktober. Beide projecten vragen aandacht voor de kwetsbaarheid van de aarde, CO2-reductie en de kwaliteit van donker.

Met de oproep ‘Samen voor een duurzame stad’ vraagt de gemeente bewoners en bedrijven aan deze actie mee te doen. Zo hoopt de gemeente dat het morgenavond vanaf 20.30 op vele plekken in de stad donker zal zijn. Bij de volgende gebouwen is het morgen in ieder geval donker.

 • Stadhuis
 • Bruggen Havenwijk
 • Burcht
 • Zijlpoort
 • Stadstimmerwerf
 • Scheltema-complex
 • Gravensteen
 • Latijnse school
 • Doelenpoort
 • Plaquettes Leidens Ontzet
 • Sionshofje
 • St. Elisabeth Gasthof
 • De Waag
 • Hooglandse kerk
 • Hooglandsekerkgracht
 • Monument Wiekelpad
Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×