Tijdens Cirque du Manger kan er gegeten, gedronken en geamuseerd worden op de Garenmarkt (Foto: Cirque du Manger).

Eten en drinken tijdens het paasweekeinde bij Cirque du Manger

De eerste editie van het voedselfestival Cirque du Manger start morgen om 12.00 uur op de Garenmarkt. Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag kan het terrein bezocht worden. Toegang tot Cirque du Manger is gratis.


Chris de Waard sprak met Freek de Romijn, organisatie Cirque du Manger

12376298_10154100176384189_2721482642341396337_n

Op de Garenmarkt wordt al druk gebouwd aan de grote circus tent voor Cirque du Manger (Foto: Chris de Waard).

Bij aankomst op de Garenmarkt worden bezoekers begroet door een enorme opblaasolifant en kan er gegeten, gedronken en gevierd worden bij de verschillende foodtrucks en barretjes. De circus-workshops worden  verzorgd door circus Miloko Leiden & Haarlem. Ook zijn er optredens van talenten uit de Leidse regio. Het volledige programma staat op de facebookpagina van Cirque du Manger.

De circus workshops zijn bedoeld voor de kinderen maar de organisatie hoopt dat iedereen mee doet: “Ook de ouders, de opa’s en oma’s dus. Als iedereen meedoet, wordt het één groot festijn,” zegt projectleider Freek de Romijn.

 

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×