Voor de kleinsten zijn er verschillende workshops waarbij ze van alles kunnen knutselen (Foto's: J.P. Kranenburg)

Feestelijk paasweekeinde bij Cirque du Manger

Eetfestijn Cirque du Manger opende vanmiddag voor het eerste de tentdoeken. In het midden van de Garenmarkt staat een grote circus tent met daar omheen talloze foodtrucks die hapjes en volledige maaltijden serveren. Tijdens het drinken van een speciaal biertje of een bakje met poffertjes van Chiels Poffertjes Bakfiets kan er genoten worden van verschillende activiteiten en entertainment.

Het gehele paaswekend kan er gegeten worden bij in totaal 21 verschillende foodtrucks zoals the Real Gentlemen & Co, De BioPieper en de Holy Pasta. De volledige lijst met deelnemende foodtrucks vind je op de facebookpagina van Cirque du Manger. Buiten al het lekkere eten worden er ook circus workshops georganiseerd door Circus Miloko, kun je mee hoepelen met Juul’s Hoop Vibes en zijn er knutsel workshops waarbij kinderen schelpen kunnen schilderen en clowns kunnen maken.

Cirque du Manger is tot 28 maart te bezoeken op de Garenmarkt. Een overzicht van alle activiteiten vind je op de facebook pagina van Cirque du Manger.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×