Regenboogzebra verhuist naar Leiden Centraal

Als de Lammermarkt en de Nieuwe Beestenmarkt volgend jaar opnieuw worden ingericht, verdwijnt het regenboogzebrapad dat in oktober werd aangelegd ter hoogte van de St. Aagtenstraat. Daar hoeft de gemeente overigens niet veel voor te doen, de gebruikte verf was blijkbaar niet erg geschikt voor deze toepassing, waardoor het zebrapad sowieso al vrijwel is verdwenen.

Onlangs vroeg het COC Leiden of er een meer geschikte plek gevonden kon worden voor het kleurige zebrapad dat is bedoeld om te laten zien dat de stad openstaat voor (seksuele) diversiteit. Gisteren vertelde wethouder Laudy dat er inderdaad gekeken gaat worden naar een nieuwe plek. Waarschijnlijk in de stationsomgeving.

Leiden Politiek regenboogzebra


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon
071 - 5235907

Whatsapp
06 - 16811160

×