(Foto's: Chris de Waard).

Eetcircus voortijdig opgebroken

De eerste editie van Cirque du Manger dat de afgelopen dagen de tenten opsloeg op de Garenmarkt stopt een dag eerder dan gepland. Dat heeft de organisatie besloten in overleg met de gemeente. De weersvoorspellingen zijn voor tweede paasdag dusdanig slecht dat de veiligheid van publiek en deelnemers niet gegarandeerd kan worden.

“Veiligheid gaat echt boven alles”, zegt organisator Trudy Kwik: “We hebben drie fantastische dagen achter de rug, maar helaas hebben wij na overleg met de officiële instanties en in goed overleg met de deelnemers moeten besluiten om de circusdeuren op tweede paasdag gesloten te houden. Helaas voor ons allen maar, … we komen terug!”

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×