Warmonder Ard van der Steur is een vaste bezoeker van de Matthäus Passion in de Pieterskerk. Ook al voor zijn ministerschap. (Foto's: Hielco Kuipers Fotoprodukties).

Pieterskerk loopt vol voor Matthäus Passion

Afgelopen vrijdag was het weer eens volle bak in de Leidse Pieterskerk. Het Bachkoor Holland voerde er samen met het Concertgebouw Kamerorkest de Matthäus Passion uit. Een traditie op Goede Vrijdag. Dit jaar geen premier Rutte op de voorste rij. Die komt volgend jaar weer naar Leiden. Wel aanwezig waren onder andere bijna het voltallige Leidse college, VVD-minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie), Elco Brinkman met vrouw Janneke, Job Cohen, CDA-leider Sybrand van Haersma Buma en D66-voorman Alexander Pechtold.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×