(Foto: PR).

Live: bekendmaking kandidaten 'Leidste Burgemeester' verkiezing

De vijf kandidaten van de ‘Leidste Burgemeester’ verkiezing van Borg & Daphne worden vandaag bekendgemaakt. De juweliers hebben de verkiezing uitgeschreven om een Leidenaar die veel voor zijn of haar stad betekent extra in het zonnetje te zetten. Je kan vanaf vandaag stemmen op de kandidaten door het bericht met zijn of haar nominatie op de facebookpagina van Borg & Daphne te liken, delen en erop te reageren. Je leest hier live wie er genomineerd worden voor de verkiezing. De uiteindelijke winnaar wordt op 5 april bekendgemaakt in de uitzending van Nieuws071 op Sleutelstad 93.7FM.

Update 16:03
LeidsteBurgemeester_Paul_Andrew_HermanEn de laatste kandidaat is nu ook bekendgemaakt, Paul Andrew Herman maakt kans op de titel. Hij is actief in de weer met verschillende horecabedrijven in Leiden. Ook is hij actief in de sportwereld, hier sponsort hij veel clubs en verenigingen. Daarnaast heeft hij nieuw leven geblazen in de Leidse horecabedrijven zoals De Vergulde Kruik, De Duke en sinds kort bij Van Engelen.

Update 15:04
LeidsteBurgemeester_Bart_ZoutendijkDe op één na laatste kandidaat is bekendgemaakt, namelijk Bart Zoutendijk. Zoutendijk roept sinds jaar en dag dat hij de burgemeester van Leiden wilt worden. “Zijn bloed giert door de singels”, menen zijn vrienden.

 

 

Update 14:03
LeidsteBurgemeester_Chris_de_WaardDe derde kandidaat is zojuist bekendgemaakt. Onze eigen Chris de Waard maakt kans om ‘de Leidste Burgemeester’ te worden. De Waard is eigenaar en hoofdredacteur van Sleutelstad Media B.V. waaronder deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7FM vallen. De Leidenaar is al jaren actief als journalist in de stad. Weinig weten zó veel over Leiden als Chris de Waard weet.

Update 13:04
LeidsteBurgemeester_Bas_SchreuderVolgende kandidaat die bekend wordt gemaakt is Bas Schreuder. Hij is actief voor de Leidse evenementenorganisatie ‘De Collectie’. Daarmee organiseert hij onder andere de ‘Picknick op het Plein’, die op Bevrijdingsdag 5 mei plaatsvindt op het Hooglandse Kerkplein. Ook promoot hij de stad tijdens de Open Dag van Universiteit Leiden. Daarnaast is hij manager van de Leidse band Vlijmscherp.

Update 12:00
LeidsteBurgemeester_Walter_Van_PeijpeDe eerste kandidaat die bekend is gemaakt, is Walter van Peijpe. Hij is al jaren actief als GroenLinks-raadslid en werd begin januari fractievoorzitter van de partij in de Leidse gemeenteraad. Nu maakt hij kans op de titel ‘de Leidste Burgemeester’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×